У Києві неадекватні підлітки побили чоловіка за зауваження на їх адресу. Про це розповіли у спільноті в соціальній мережі Facebook.

У спільноті попереджають, що опубліковані кадри містять сцени насилля та нецензурну лексику.

«Четверо неадекватних підозрюваних, серед яких були і неповнолітні, перебуваючи у вагоні метро, між станціями «Оболонь» та «Почайна» почали щось дуже гучно з‘ясовувати між собою. Звісно, без нецензурної лайки не обійшлося», - розповідають у спільноті.

Зазначається, що двадцятирічний хлопець вирішив зробити нахабам зауваження, однак натомість зловмисники накинулися на нього і почали бити.

«Руками і ногами, навіть після того, як чоловік втратив свідомість», - додає автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Наразі столичні правоохоронці провели розслідування і встановили малолітніх злочинців, їм вже повідомили про підозру. Наразі вирішують питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжних заходів.

Неадекватні підлітки забили чоловіка за зауваження Увага! На відео присутні сцени насилля, 16+ 4-ро неадекватних підозрюваних, серед яких були і неповнолітні, перебуваючи у вагоні метро, між станціями «Оболонь» та «Почайна» почали щось дуже гучно з‘ясовувати між собою. Звісно, без нецензурної лайки не обійшлося. 20-річний чоловік підійшов зробити йому зауваження, але вони накинулися на нього і почали бити. Руками і ногами, навіть після того, як чоловік втратив свідомість. Поліція Києва провела розслідування і встановила цих малолітніх шакалів. За погодженням із прокуратурою міста Києва, їм повідомлено про підозру. Зараз вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжних заходів.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 26 mei 2020

"Якби це були мої діти, я б особисто їх привела і посадила за таке. Раз виховати батьки не змогли, то тільки в тюрму», «І всі спокійно сидять у вагоні і відвертають голови! Запам'ятайте: вам так само потім допоможуть в житті!», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, раніше У Харкові скандальний коп влучив у п'яну бійку і схопився за стовбур - довелося зняти погони

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ківа під стінами Ради жорстко накинувся на українця - "Ідіот, я наб'ю тобі е**ло!"

Також «Знай.ua» писав, що На Тернопільщині озвіріла дочка знівечила мати відром - сільська драма приголомшила Україну