З'явився свіжий перелік цін на оренду кімнат і квартир у Києві, складений з актуальних оголошень на початок 2020 року.

Про це повідомляє Інформатор і публікує "прайс" квадратних метрів столиці.

Так, кімнати в хостелах пропонують за 200-700 гривень на добу.

Однокімнатні квартири в кілометрі від станції метро на околиці Києва можна зняти за 6 тисяч гривень на місяць, а поруч зі станцією – від 8 тисяч гривень. У центрі ж за однокімнатну квартиру з ремонтом можуть запросити і всі 15 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що стосується двокімнатних квартир, то на околиці столиці, але недалеко від метро, зняти таку можна за 11-14 тисяч гривень.

А ось трикімнатні квартири в Києві стартують від 16-17 тисяч гривень.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.