У Києві двоє зловмисників скоїли замах на вбивство 37-річного чоловіка. Однак їхня спроба виявилася невдалою, а самі вони постраждали через намагання приховати сліди злочину. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що подія сталася на Новопечерських Липках, за адресою вулиця Драгомірова, 15, – там двоє озброєних чоловіків вчинили стрілянину, внаслідок якої постраждала жертва замаху.

Чоловіка з пораненням госпіталізували, а нападників спробували затримати. З цією метою правоохоронці у столиці оголосили операцію «Сирена». Однак злочинці довідалися, що зав їхніми слідами йдуть поліцейські, та спробували спалити свій автомобіль як речовий доказ у справі. Однак, вчинивши підпал, вони й самі постраждали: отримали опіки.

«На відео видно, як особа виливає рідину ще до того, як його напарник вийшов з авто», - зазначають у спільноті.

Бандітоси-підпалювачі Сьогодні на Новопечерських Липках сталася стрілянина - двоє озброєних осіб скоїли замах на вбивство по вулиці Драгомірова, 15. 37-річного потерпілого було госпіталізовано. По місту Києву було оголошено про спеціальну поліцейську операцію «Сирена» по розшуку та затриманню цих осіб. Якимось чином особи дізналися, що їх шукають, а тому вирішили підпалити своє авто, але разом із автівкою трохи і себе підсмажили 🤷🏻‍♂️🙈

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 26 mei 2020

«Злочинність невпинно падає, прямо під час злочину», «Це більше схоже на якийсь прикол, типу вас знімає прихована камера», «Який прикол, це нашій знайомий тато це ніякий не прикол», - коментують користувачі.

«Це рідина. Бензин, гас...», «Бракує музики з шоу Бенні Хілла», «Хлопці віджигають!», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що нардеп Тищенко прокотився зайцеам в маршрутці і пояснив свою порушення.

Також Знай.uа повідомляв, що в Києві горіла Олександрівська лікарня, підозрюють підпал.

Нещодавно Знай.uа передавав, що в лікарні "Феофанія" попрощалися з застреленим нардепом Давиденко.