На даному етапі виходу з карантину влади Києва дозволили на підставі документа Кабміну курсувати приміського транспорту. Автобуси почнуть їздити з 26 травня. Проте пасажирів чекають неприємні сюрпризи.

Генеральний директор підприємства з пасажирських перевезень "Трансгруп" Володимир Назаренко розповів Апострофу про те, що киянам не варто чекати на зупинках великого колчества маршруток, так як третина водіїв звільнилися або не зможуть приїхати в столицю і почати працювати з інших районів регіону. 30% водіїв не вийдуть на роботу найближчим часом. Тому на маршрутах будуть їздити лише 70% автобусів.

"На даний момент підприємства готові, але на маршрути вийде близько 70% транспортного складу. Це пов'язано з тим, що водіям з області буде складно дістатися до роботи або вони вже знайшли іншу роботу", - відзначив Назаренко.

В Києві готуються запустити міжміський транспорт Фото: скріншот

Крім того, Назаренко висловив обурення на вимогу влади виконувати вимогу щодо кількості пасажирів у салонах автобусів. Він зазначив, що в автобусах повинні бути зайняті лише сидячі місця. Проте в метро, за словами Назаренка, вже спостерігається штовханина і велика кількість людей на станціях. Тому він заявив, що представники перевізників будуть вимагати зняти це обмеження.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Назаренко висловився з приводу вартості проїзду. Він запевнив пасажирів, що вартість квитків ніхто не збирається підвищувати, так як збитки, понесені перевізниками становлять 480 тисяч гривень, щоб окупити ці втрати необхідно підвищити вартість проїзду в два рази. Цього ніхто робити не буде.

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні відкрили дитячі садки після двомісячного карантину.

Знай повідомляв, що Кличко розповів про трьох десятках нових заражених в Києві.

Нещодавно Знай передавав, що столичний зоопарк штурмували відвідувачі після двох місяців карантину.