У неділю, 24 травня, у Київському зоопарку стався справжній аншлаг – море припаркованих машин на дорозі і сотні людей, в очікуванні придбати довгоочікуваний квиток. Відповідні фото і відео опублікували групи"Київ Оперативний" і dtp.kiev.ua в Facebook.

З 23 травня у Києві після ремонту та карантину відкрили улюблений зоопарк киян, розташований біля станції метро "Політехнічний інститут". Однак на відкриття прийшло не надто багато людей і практично всі з них дотримувалися санітарних норм. Сьогодні ж, люди забули про дотримання соціальної дистанції і засобах індивідуального захисту, захлеснувши зоопарк з центрального входу.

На просторах мережі з'явилися фото та відео з місця подій, на яких чітко відображена ситуація. Зокрема, вся територія навколо зоопарку заставлена автомобілями, більшість з яких розташувалося прямо на проїжджій частині.

Всі бажаючі потрапити в новий зоопарк просто повністю зайняли смугу громадського транспорту, машин 50 припарковано. Якщо всім виписати штраф, місто озолотиться) В 10 хвилинах ходьби підземний паркінг торгового центру, 20 грн за годину, 60 вільних місць, - пише користувачка Facebook Дар'я Солодова.

Пост групи Київ Оперативний у Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На відеозаписі ж видно, що біля входу в парк стовпилося сотні людей, які бажають скоріше купити квиток і подивитися на тварин. Користувачі мережі зазначили, що на більшості з них немає захисних масок, а про дотримання дистанції можна навіть не згадувати. Черга до кас розтягнулася аж до підземного переходу.

Аншлаг возле Киевского зоопарка. Сегодня все одновременно хотят посмотреть на животных. Очередь на вход заканчивается в подземном переходе. Открытие Киевского зоопарка спровоцировало огромные очереди В пятницу на очередном онлайн-брифинге мэр столицы Виталий Кличко пригласил всех посетить обновлённый Киевский зоопарк. Многие прислушались к призыву градоначальника, что спровоцировало огромные очереди. Люди не придерживаются никакой социальной дистанции, многие без масок. Также вдоль проспекта организовалась импровизированная стоянка из автомобилей посетителей зоопарка.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 24 mei 2020

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко побував у київському зоопарку напередодні відкриття.

Як повідомляв портал Знай.иа 12 травня в Національному комплексі «Експоцентр України» починається літній сезон.

Також Знай.иа писав, що в Харкові в парку імені Горького, встановили нову скульптуру.