Мер Києва проінспектував київський метрополітен після двох місяців карантину. Столичний міський голова спустився в підземку і перевірив готовність прийняти пасажирів. Про свою перевірку він розповів в Телеграм-каналі.

Кличко показав і розповів, що зараз відбувається в підземці. Мер написав, що вранці 25 травня спустився під землю і подивився, що відбувається там. Кличко зазначив, що ситуація спокійна. Він зазначив, що комунальне підприємство виконало всі вимоги, щоб почати роботу з сьогоднішнього дня у звичному режимі.

Варто нагадати, що сьогодні 25 травня столична підземка відновила роботу у звичному режимі. Кияни і жителі передмістя можуть добиратися на роботу без зайвих складнощів. У метро можна потрапити тільки в масці і при наявності рукавичок. Також пасажирів просять дотримуватися безпечної дистанції.

У Києві громадський транспорт у звичному режимі почав працювати з 23 травня, а метрополітен з сьогоднішнього дня. Однак Віталій Кличко за два дні до цього зміг налякати киян своїми міркуваннями про можливий спалах коронавіруса з-за відкриття громадського транспорту. Він підкріпив свої слова тим, що в Києві було виявлено 29 нових випадків захворювання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що Кличко стурбований відкриттям громадського транспорту в Києві.

Знай повідомляв, що у Запоріжжі відкрився приміський автовокзал.

Нещодавно Знай передавав, що після пандемії коронавіруса авіарейси будуть здійснюватися за новими правилами.