На трасі Київ-Харків сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. За первинною інформацією, автомобіль вилетів на огорожу і розлетівся в друзки.

Про подію написав Телеграм-канал Київ зараз. У повідомленні говориться, що водій і пасажири автомобіля загинули на місці. На жаль, одним з трьох загиблих виявився 10-річна дитина.

На перших фото видно, як на дорозі валяються уламки машини, сама машина сильно пом'ята і розбита. Навколо ходять рятувальники і поліція. Правоохоронці ведуть розслідування і з'ясовують причину смертельного ДТП.

ДТП на трасі Київ-Харків Фото: Телеграм-канал Київ Зараз

Варто нагадати, що аварії в Україні не так рідкісні. У Запоріжжі нещодавно п'яний водій вирішив припаркувати машину в під'їзді свого будинку або ж взагалі забрати машину в квартиру і протаранив металеву двері багатоповерхівки. Машина отримала значні ушкодження, а ось пасажири і водій не зрозуміли, що сталося і яким чином.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, під Львовм сталася масштабна аварія, в якій постраждали пасажири мікроавтобуса. Мікроавтобус зіткнувся з фурою. На жаль, водієві мікроавтобуса і двох його пасажирам не вдалося допомогти. Зараз лікарі борються за життя інших пасажирів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі п'яний водій намагався припаркувати машину в під'їзді.

Знай писав, що під Львовм сталося серйозне ДТП, є загиблі.

Нещодавно Знай передавав, на відео потрапила масштабна аварія на дорозі у США.