Заступник головного лікаря Інституту раку в Україні Анатолій Щудрак піддався нападу з боку невідомих прямо при вході до установи. Правоохоронці прибули на місце інциденту і вже відкрили кримінальне провадження за даним фактом.

Про це повідомив керівник інституту Андрій Безносенко на своїй сторінці в Facebook. Також інформацію підтвердили в прес-службі прокуратури Києва.

На своїй сторінці Безносенко написав, що ніхто не очікував, що в 8 годин ранку, коли пацієнти та лікарі йдуть у клініку на порозі установи поб'ють лікаря з регаліями і званнями. Він пояснив, що Щудрак є заступником з хірургічної частини, був головним військовим хірургом в період 2010-2015 років. Він рік провів у зоні АТО і рятував життя.

Безносенко також повідомив, що в Інституті знайдені серйозні недостачі і розкрадання мільйонів гривень. Він вважає, що прикривати ці розкрадання нікому, тому були задіяні такі методи "вирішення проблем".

Головний лікар Інституту раку повідомив про напад на свого заступника Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У прес-службі прокуратури Києва розповіли, що вранці надійшло повідомлення про напад на заступника керівника Інституту раку. Правоохоронці повідомили, що він отримав травму голови. Медичну допомогу постраждалому надали на місці події, також з'ясувалося, що нападник був один. На даний момент причини нападу поки невідомі.

Сам керівник Інституту раку Безносенко зазнав нападу в березні цього року. Тоді його побили невідомі у дворі його будинку.

Нещодавно Інститут раку піддався атаці коронавіруса. інфекція була діагностована у пацієнтки, яку госпіталізували для планової операції.

Нагадаємо, Знай писав, що коронавірус проник в Інститут раку.

Знай повідомляв, що новий керівник Інституту раку виявився шахраєм.

Нещодавно Знай передавав, що в кабінеті заступника директора Інституту раку виявили прослуховування.