У Києві відкрився купальний сезон. Місцеві жителі не дочекалися 1 червня, коли розпочнеться масове купання офіційно і вирішили відзначити вихідні у технічному ставку на Борщагівці. Про це повідомив Телеграм-канал Київ зараз.

В одному з великих київських спальних районів жителі відкрили літо раніше на цілий тиждень. Молоді люди в плавках кинулися в дрібний технічний ставок, на якому навіть немає обладнаного пляжу. Це дійство перехожі зняли на відео.

Заплив виявився коротким, так як молодий чоловік увійшов у воду, пірнув з головою і відразу ж вийшов. Голос за кадром припустив, що купання могло відбутися з-за програного спору.

Своєрідне відкриття купального сезону відбулося незважаючи на те, що синоптики обіцяють киянам похмуру та дощову погоду на всю наступну тиждень. Також вони повідомили про зниження температурних показників. Тому купальний сезон навряд чи відкриється навіть 1 червня, як це було в минулому році, коли в ці дні стояла літня спека. Температура не підніметься вище 15-16 градусів вдень, а вночі буде нижче 9 градусів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Києві після двох місяців карантину відкрили метро. Місцеві жителі рвонули в підземку і забули про карантинних заходів і захисних засобах, про яких нагадував Віталій Кличко ще зовсім недавно. На вході в метро ніхто не міряє температуру, а у багатьох пасажирів немає рукавичок. Однак на даний момент в метро мало людей.

Нагадаємо, Знай писав, що синоптики пообіцяли киянам дощову і холодну тиждень.

Знай повідомляв, що в Києві запустили метро, перші результати і пасажири без масок.

Нещодавно Знай передавав, що кияни брали штурмом міський зоопарк, про карантин забули.