У Києві на прибирання снігу в цьому році витратили більше, ніж за попередній. Про це відзвітували в «Київавтодорі», розповів мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, комунальні служби і міська влада витратили на прибирання снігу близько 400 мільйонів гривень.

Таке повідомлення викликало подив городян, так як зима періоду 2019-2020 років видалася аномально теплою. За весь холодний період року випадав сніг у Києві всього кілька разів, та й то – в незначній кількості.

Проте Кличко пояснив, що у комунальних служб є план по підготовці до сніговому періоду року, який виконується наперед, тобто влітку. Оскільки нинішня зима видалася безсніжною, і закуплені матеріали не були використані, то в наступному році прибирання снігу повинна обійтися місту набагато дешевше.

Крім того, додав градоначальник, частина виділених коштів пішла на зарплати працівникам комунальних служб та на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для снігоприбиральної техніки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кличка витратить 70 мільйонів на Володимирську гірку.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кличко одягнув вишиванку і пострибав перед камерою.

Також Знай.иа" писав, що Кличко здивував киян "зубастим" шедевром.