Мер Києва Віталій Кличко продовжує підкорювати простори популярної серед молоді соцмережі Tik Tok. На цей раз він розмістив у своєму акаунті коротке відео з нагоди Дня вишиванки, зазначає телеграм-канал «Ху**вий Київ».

«А цей все танцює. Віталя, ми в курсі, чому ти останнім часом то відтискаєшся на камеру, то маски міряєш. Тобі ж пох*й на все, крім бабла, а вибори не за горами. Пора готуватися, підігрівати інтерес до своєї персони всіма можливими способами, так??? Передавала Віталькині привітання з днем вишиванки», - пише користувач під ніком "Джульєтта в образі".

На опублікованому короткому відеоролику – Віталій Кличко у святковій білій вишиванці, виконаній у синьо-жовтих тонах. Він з посмішкою демонструє свій наряд глядачам, при цьому комічно розмахуючи руками.

«Друзі! Вітаю всіх з Днем вишиванки! Сьогодні одягнув нову, яку мені подарували нещодавно. Давайте поважати свої традиції, свою культуру, своє - українське. І показувати, що ми - гідні українці», - написав він.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Covid-19 зможуть діагностувати по масці, революційна технологія на порозі.

Як повідомляв Знай. ua, більш ніж 18 тисяч українців потрапили в "лапи" Covid-19.

Також Знай. ua писав, що вперше кількість видужали пацієнтів наздоганяє хворих.