Київські комунальні служби вирішили здивувати городян і гостей столиці незвичайної клумбою. Про це повідомляє телеграм-канал «Маяк».

До Дня міста у столичному парку «Перемога» висадили клумбу у вигляді величезної голови Чеширського кота – улюбленого персонажа багатьох шанувальників казки Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес».

«Київські комунальники вирішили порадувати жителів столиці до Дня міста. І зробили це. Спасибі, що не з покришок і пляшок», - зазначили автори повідомлення.

Фото: Маяк
Фото: Маяк

«Схожий на сову», «Прикольний!», - захоплюються кияни в соцмережах.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Квіти вже самі по собі є повноцінним дивом і красою... Навіщо з них робити... що-то? А потім ще ходити і це все споглядати... Хіба мало дива краси просто в тюльпанах, трояндах, жоржинах і інших квітах?», - висловлюють своє невдоволення деякі користувачі в коментарях до опублікованих фото.