У Києві з 23 травня повинні запустити роботу метрополітену. На тлі новин про те, що столиця і область не готові до ослаблення карантину, Національна поліція заявила, що вже готується до чергувань на всіх станціях метро. Про це повідомляють у прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Головним завданням поліцейських стане надання необхідної допомоги співробітникам метрополітену, а також суворий контроль за тим, як пасажири дотримуються масочного режиму.

При цьому в метрополітені обіцяють посилено інформувати пасажирів про те, як важливо дотримуватись карантинних заходів. У метро нагадали, що носіння медичних масок і дотримання соціальної дистанції – обов'язкові умови для всіх.

Наразі метрополітен проводить посилену дезінфекцію. Режим роботи підземки після відміни карантину не зміниться.

Нагадаємо, в Дніпрі на вулиці Далекій перекинувся автомобіль Cherry, водій якого не впорався з керуванням внаслідок алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Тернопільщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув молодий мотоцикліст.

Також портал Знай.uа писав, що киянка без прав влетіла в чужу машину на автомийці.