У Києві черговий автомобіль провалився під землю. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«У Києві, на Оболоні, автомобіль марки Renault Duster пішов під землю. Мабуть, чергові випробування пройшли «успішно»», - пишуть автори посту, публікуючи відповідну відео з місця події.

Судячи з кадрів, машина задньою частиною провалилася під плити, якими вимощена пішохідна зона. При цьому яма виявилася досить глибокою – не менше метра.

«То він паркінг заїжджає», «Буде кожен знати, де своє відро ставити, ще й заплатить. Навряд чи це офіційна парковка», «Та ні, знову Кличко трубу підпиляв», «Не одним же мостам втомлюватися», «То мости втомлюються, то асфальти машини жують - не Київ, а фантастика», - дивуються в коментарях городяни.

«Насправді, там дійсно пішохідна зона. Більш того, там ще й півсфери далі стоять. Щоб заїхати і ось так "встати", треба було по травичці заїжджати. Це поруч з моїм будинком. Там до півсфер народ регулярно цвяхи розкидав, щоб таких розумників менше стало», - додає один з жителів району.

Нагадаємо, раніше У Харкові "стара" пішла під землю посеред вулиці, - "Відкрився портал в пекло"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві дірява дорога зловила "Газель" в капкан - черговий провал Кличко показали одним фото

Також «Знай.ua» писав, що Копи розшукали 20-річну дівчину, яка зруйнувала фонтан під Києвом, - "Шкода, фейс не погнула"