На жаль, деякі мешканці Києва люблять забирати все, що "погано лежить". Про один з таких випадків розповіли в Telegram-каналі “Х**вий Київ".

В повідомленні автори додали два відеоролика.

На першому відео можна помітити, як невідомий чоловік у вечірній час доби, нахабно краде бордюри які були складені для ремонту вулиць.

Автор відео зробив зловмиснику зауваження, однак отримав нецензурну відповідь.

Також автор зміг зняти автомобіль марки Volkswagen, до якого чоловік вантажив бордюри.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На другому відео можна помітити, як зловмисник зрозумівши, що більше бордюрів забрати не зможе, закрив багажник і пішов до керма автомобіля. Автор відео і деякі місцеві жителі спробували його затримати.

На жаль, на відео не вдається розглянути всі деталі конфлікту, однак злодій успішно зник з місця злочину.

У підписі до відео автор висловив своє обурення з приводу даного вчинку і повідомив, що водій Volkswagen можливо є депутатом "якоїсь" ради

“У цьому місті ПИ**ИТСЯ ВСЕ, що не приколочено! Навіть БОРДЮРИ! Прохання умільцям - пробийт вир**ка за номером авто. Кажуть, що це депутат, х** його знає якої ради. Чомусь мені аж цікаво. Поділився відосом ” - сказано в тексті повідомлення.

Текст публікації на Telegram-каналі “Х**вий Київ

Нагадаємо, раніше у селі на Львівщині невідомі поцупили бордюри.

Як повідомляв портал "Знай.иа" школярів змусили білити бордюри і тягати важкі вантажі.

Також Знай.иа" писав, що в Дніпрі місто постало на паузу з-за ремонту доріг.