У Києві, на вулиці Вересневій, чоловік на чорному автомобілі марки Mercedes Vito на очах у перехожих крав дорожні бордюри. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, зловмисник під'їхав вночі до місця проведення дорожніх робіт, відкрив багажник авто і завантажив у нього близько восьми штук бетонних «бровок». Люди, які стали свідками крадіжки, спробували зупинити чоловіка, але «він з відкритим багажником натиснув на газ і поїхав».

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/3006513146101012/?__xts__

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/523012461700555/?__xts__

З приводу крадіжки свідки звернулися в поліцію. На відео з місця подій можна розглянути номерні знаки автомобіля і особу злодія.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

«Красти бровки — це, звичайно, максимально сильно», «Нехай хтось засудить, що це жорстоко (зараз так люблять обговорювати по відношенню до тварин (тут я згоден), але в даному випадку мова йде про худобині!) - вимкнути камеру і пояснити "популярно"! Тут я згоден!», - пишуть кияни.

«Интересненько, поліція зацікавиться, чи так зійде з рук?!!!», «Залити бетоном машину через вікно, і буде пам'ятник!!!», «Розкрадання державної власності, карається законом», «Щось я сумніваюся, що доблесна поліція цим зацікавиться. Їх навіть якщо носом ткнути і паспортні дані викласти - не стануть шукати», - впевнені коментатори.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.