У Києві невідомий проник в одну з офісних будівель і викрав усі цінні речі.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, в неділю, 17 травня в Києві в один з офісів Солом'янського району проник чоловік. Все що відбуваються зафіксувала камера відеоспостереження, яка встановлена безпосередньо в офісі.

Скріншот з відео


На опублікованих кадрах видно, що чоловік у медичній масці і рукавичках риється в одному зі столів в офісі. Зараз працівники офісу складають список всіх вкрадених речей.

"Допоможіть знайти офісного злодія! Може хто впізнає любителя легкої наживи?", - сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

Скріншот з відео


Працівники офісу вже повідомили про подію в київську поліцію. На даний момент правоохоронці встановлюють усі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Помогите найти офисного вора! 17.05.2020 этот мужчина проник в один из офисов Соломенского района Киева. Может кто узнает любителя легкой наживы?

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 18 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Тернополі чоловіка обікрали посеред дня.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві невідомі намагалися підірвати банкомат, але їх злякали перехожі.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві злочинець викрав велосипед і намагався здати його в ломбард.