У Києві безвісти зникла 33-річна жінка - Руслана Вигнанець, мати трьох дітей. Востаннє її бачили увечері 11 травня, повідомляє спільнота "Київ оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що жінка перебуває у шлюбі, з чоловіком виховують трьох дітей. Прикмети Руслани – 160 сантиметрів зросту, худорлявої статури, русокоса, голубоока, «трохи схожа на дитину». В момент зникнення була в світлому спортивному костюмі, жилетці і з рожевим рюкзаком. Документів із собою не взяла.

За інформацією родичів, може перебувати в Києві.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Руслана Выгнанец

«На карантині багато хто не витримує, я сама пам'ятаю, був один день, я ходила з дитиною по вулиці допізна в жахливому стані. Не хотілося йти додому саме з причини того, що втомилася сидіти в чотирьох стінах. Карантин цей був знущанням для багатьох людей, враховуючи, що він ще й фейковий. Так, може, і в цієї жінки терпіння закінчилося, і вона пішла, може до знайомих, просто вже нестерпно було сидіти вдома в сімейному дурдомі», - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

«Дай Бог здоров'я жінці, нехай буде в безпеці... Ця ситуація підштовхує нас думати про ситуацію в сім'ї, в оточенні... Дружин і мам потрібно берегти!», «Дайте мамі і дружині відпочити, і вона неодмінно повернеться!», «Від хорошого життя не тікають. Запитуйте рідню - що сталося?», «Виглядає старше свого віку... Втекла може від "щастя" сімейного життя і чоловіка-тирана?», - додають коментатори.

Нагадаємо, під Києвом, у селі Личанка Києво-Святошинського району, розшукують неповнолітнього хлопця, який зник ще 9 травня.

Нагадаємо, раніше На Львівщині пропала юна блондинка з рюкзаком, родичі б'ють тривогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом пропала юна красуня з червоним волоссям, особливі прикмети і фото