Сьогодні вночі з Кловського спуску, що у Києві, надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік у нетверезому вигляді катається за кермом автомобілю Volkswagen (#AH4930KB).

Про це повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці у Фейсбук.

Екіпаж Патрульної поліції, який прибув на виклик, побачив, як неподалік від ресторану «Софра» рухається вказаний автомобіль.
Патрульні подали йому звуковий та світловий сигнал про зупинку, яку водій вказаного авто проігнорував. Після чого автівка заїхала однією стороною на бровку, а водій після екстренної зупинки швидко покинув автомобіль і почав тікати від копів.

джерело: ГО "Варта Голосієво"
джерело: ГО "Варта Голосієво"

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Але далеко втекти йому не вдалося, хвилина і чоловік вже в кайданках. Після затримання чоловік сказав, що нікуди не їхав, а потім просив «пощади», бо у власний День Народження посварився із дівчиною.
В результаті, від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння відмовився.

Всі обставини події встановлюються.

джерело: ГО "Варта Голосієво"
джерело: ГО "Варта Голосієво"

джерело: ГО "Варта Голосієво"
джерело: ГО "Варта Голосієво"

З Днюхой тебе, Серьога

З Кловського узвозу надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік у нетверезому вигляді катається за кермом автомобілю Volkswagen (AH4930KB). Патрульні, які прибули на виклик, побачили, як неподалік із рестораном «Софра» рухається вказаний автомобіль. Подали йому звуковий та світловий сигнал про зупинку, а він заїхав однією стороною на бровку, покинув авто і почав тікати. Хвилина і чоловік вже в кайданках. Спочатку казав, що нікуди не їхав, а потім просив «пощади», бо у власний День Народження посварився із дівчиною. В результаті, від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння відмовився. #вартаголосеево #vartagoloseevo #вартаголосієво #kyivoperative Не забувайте про неординарні ситуації писати в наш ЧАТ TELEGRAM:⬇️⬇️⬇️ t.me/vartagoloseevo INSTAGRAM:⬇️⬇️⬇️ https://instagram.com/varta_goloseevo FACEBOOK:⬇️⬇️⬇️ https://www.facebook.com/varta.holosievo Вдячний за текст Киев Оперативный

Geplaatst door ГО "Варта Голосієво' op Donderdag 14 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві копи прибули на ДТП і "зібрали урожай" нетверезих водіїв, - "Троє з п'яти - п'яні вдрабадан"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові копи всю ніч ганялися за шумахером-неадекватом, - "Збив патрульного і дав по газам"

Також «Знай.uа» писав, що П'яний киянин на мотоциклі намагався втекти від проблем і зламав ногу копу, - "Яскраво бухнув"