У Києві водій мотоцикла напідпитку спробував втекти від патрульних і зламав одному із них ногу. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, публікуючи відповідне відео з місця подій.

Як зазначається, подія трапилася близько 2:00 на вулиці Центральній. Поліцейські помітили неадекватного мотоцикліста, а коли він зупинився – виявили, що чоловік п’яний. При спробі затримання порушник намагався втекти, однак його встиг схопити один із працівників поліції. Водій провіз правоохоронця за собою близько пяти метрів, внаслідок чого останній отримав травму – перелом ноги.

«Сьогодні, близько другої години ночі, на вулиці Центральній, правоохоронцями було подано сигнал про зупинку бухому водію мотоцикла. Мотоцикліст зупинився і копи зрозуміли, що він п‘яний - почали затримувати, але той намагався втекти і провіз на собі співробітника поліції близько 5 метрів, чим зламав йому ногу», - пишуть автори посту.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/543240083264670/?__xts__

«Зламайте йому дві, все одно п’яний, і травми якраз підійдуть, - впав і зламав», «Жах, якщо відкритий перелом, це ж який біль...», «А взагалі-то за таке при спробі поїхати - стріляти на поразку», «Ну хоч посидить кілька років тепер. Яскраво бухнув», - обурюються коментатори.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Закарпатті у ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять і досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив та зніс із рейок сімейний автомобіль

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом авто із дитиною та вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднено кадри дорожнього трешу