Російський репер Guf представив свій перший магазин в Україні, незважаючи на заборону йому самому перетинати кордон нашої держави. Відео свого звернення до українським шанувальникам він опублікував в Instagram.

Сам 40-річний Олексій Долматов, відомий як Guf, після концертів в окупованому Росією Криму не може відвідувати Україну. Незважаючи на це, він обіцяє влаштувати український тур, в рамках якого заплановано вісім концертів.

"Україна… Хей-йоу, як настрій, хлопчики і дівчини? Загалом, ми знову летимо на Україну. Не хочу загадувати, але впевнений, буде сильно», — заявив виконавець нон-грата.

При цьому він додав, що в Києві на вулиці Пирогова відкрився фірмовий магазин одягу його бренду LUGANG.

Покупцям пропонують футболки, худі і толстовки, ціни на які починаються від 1,2 тисяч гривень. Фірмовою «фішкою» речей від Гуфа є принт сталінських висоток – впізнаваного контуру центру Москви.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Я з крутої новиною - мій бренд LUGANG тепер можна придбати на території України, а саме в Києві. Зараз магазин працює онлайн, але, як тільки закінчиться карантин, магазин відкриється», — впевнений російський репер.

Нагадаємо, раніше У Києві водій-неадекват з ножем влаштував розборки посеред дороги, - "Нищеброд повинен здати назад"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові схопили головоріза з Польщі - втік "під шумок" карантину і заліг на дно в Україні

Також «Знай.ua» писав, що Долари, рублі, євро! Хитрий киянин влаштував свій "обмін валют" і одягнув наручники