В Києві відновлюється робота стоматологічних клінік. Головна умова для цього – суворе дотримання санітарних норм і правил. Про це стало відомо з повідомлення мера Києва Віталія Кличка, яку він озвучив під час свого щоденного онлайн-конференції в соціальній мережі Facebook.

Столичний градоначальник відзначив, що в місті почали послаблювати карантинні обмеження. Він зазначив, що пом'якшення будуть впроваджувати поступово, щоб не допустити різкого погіршення ситуації.

«Щоб весь карантин, який ми ввели вчасно, не виявився марним», - уточнив Кличко.

Він додав, що з 11 травня почали працювати непродовольчі магазини, перукарні, літні площі кафе і ресторанів, а також інші об'єкти малого і середнього бізнесу. Крім того, до роботи повернулися і стоматологічні клініки. Всі норми і правила, яких повинні дотримуватися перераховані об'єкти, розміщені на сайті Київської міської державної адміністрації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кличко також уточнив, що в місті працюють три десятки продовольчих ринків.

Нагадаємо, раніше Транспорт Києва виходив з карантину, але покатають не всіх - що потрібно знати пасажирам

Як повідомляє портал «Знай.ua» Закрите метро в Києві збідніло на півмільярда

Також «Знай.ua» писав, що Киянам розповіли, коли запрацює столична підземка, - "Спочатку метро, потім електрички"