Мер Києва Віталій Кличко пояснив киянам, чому нині відключають гарячу воду.

Про це мер столиці розповів під час онлайн пресконференції.

Так, за словами Кличка у Києві відключають гарячу воду через гідравлічні випробування мереж. Такі випробування проводять з дня початку запровадження послаблень обмежувальних умов.

"По-перше, хочу сказати, що насправді ми врахували ситуацію із карантином. Адже мали розпочати випробування мереж ще на початку квітня. Та, розуміючи, що багато людей перебувають вдома, ми відтермінували ці роботи на місяць. І розпочинаємо їх лише з часу запровадження послаблень. Коли велика частина людей уже повертається до роботи", – сказав Кличко.

Віталій Кличко - фото Знай.ua
Віталій Кличко - фото Знай.ua


За словами Кличка такі гідравлічні випробування необхідні для підготовки тепломереж до наступного опалювального сезону. Це допоможе уникнути аварії, та дає змогу полагодити все вчасно.

"Я розумію, що відсутність гарячої води – це дискомфорт і перепрошую у киян за це. Однак, іншого способу підготовки мереж немає", – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше Транспорт Києва виходив з карантину, але покатають не всіх - що потрібно знати пасажирам

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Закрите метро в Києві збідніло на півмільярда

Також «Знай.ua» писав, що Киянам розповіли, коли запрацює столична підземка, - "Спочатку метро, потім електрички"