У Києві підполковника Служби безпеки України виявили мертвим у ванній власної квартири. Про це розповіли у виданні «Корреспондент.net», посилаючись на дані власного джерела в СБУ.

Як повідомляється, в поліцію близько 14:00 у вівторок, 12 травня, звернувся стурбований колега загиблого, який повідомив, що підполковник перестав виходити на зв'язок, а на робочому місці не з'явився. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці увійшли в квартиру і виявили у ванній мертве тіло. Повідомляється, що підполковник порізав собі вени.

Також відомо, що загиблий виконував обов'язки консультанта-експерта з оперативних питань 1-го відділу 3-го управління ГУ КЗЕ СБ України.

В даний час ведеться розслідування інциденту – правоохоронцям належить з'ясувати, що саме стало причиною самогубства підполковника.

Нагадаємо, громадянка України Євгенія, що з початку епідемії була членом екіпажу круїзного лайнера Regal Princess і перебувала там на ізоляції, покінчила життя самогубством.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що в Києві патрульні поліцейські врятували жінку, у якої стався інсульт.