У Києві У Дніпровському районі Києва 40-річний чоловік сидів на 4 поверсі у вікні багатоповерхівки. Було дуже схоже, що він збирається стрибати.

Як стало відомо, то ця історія сталася 7 травня в одному з житлових дворів столиці.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Києва.

"В будинку навпроти чоловік сидить на вікні, схоже буде стрибати" — такий тривожний виклик, 7 травня отримали патрульні Дніпровського району. Негайно прибувши на місце, копи побачили чоловіка, який звісив ноги з вікна 4-го поверху.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Патрульним довелося розмовляти з ним і відволікати, поки їх колеги потрапили в під'їзд і затягли чоловіка всередину.

фото: Патрульна поліція Києва
фото: Патрульна поліція Києва

"Інспектори розподілили сили: поки Яніна Шаповалова піднімалася по сходах, її напарник - Олександр Шевченко відволікав громадянина розмовами.За кілька хвилин на підмогу приїхав командир роти з напарником, які залишилися відволікати чоловіка, поки Олександр попрямував до своєї напарниці. Розрахунок був вірний - поки другий екіпаж підтримував чоловіка психологічно, Яніна і Олександр тихо піднялися на поверх і схопили його ззаду і зняли з вікна",-написано в повідомленні.

Патрульні викликали 40-річному киянину бригаду швидкої медичної допомоги.

фото: Патрульна поліція Києва
фото: Патрульна поліція Києва

фото: Патрульна поліція Києва
фото: Патрульна поліція Києва

Нещодавно ми вам розповідали про те, як завдяки вчасному дзвінку очевидця, патрульним вдалось попередити можливе самогубство Деталі цієї ситуації можете переглянути на відео (https://youtu.be/LnhFP4ol03Y), детальніше про сам випадок: https://bit.ly/2WngCpO #Kyivpatrol _ Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Dinsdag 12 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин вирішив втопитися з-за нещасної любові, але сталося диво

Як повідомляє портал «Знай.ua» П'яний киянин на мотоциклі намагався піти від проблем і зламав ногу копу, - "Яскраво бухнул"

Також «Знай.ua» писав, що Пенсіонерка не витримала карантину в Миколаєві і вийшла у вікно