На Київщині розшукують пенсіонера, який може не пам'ятати де він живе.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Під Києвом розшукують Бондарєва Володимира Івановича, 1950 року народження. Відомом, що у суботу, 9 травня він пішов з дому у селі Великі Дмитровичі та не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо.

Дочка зниклого повідомляє, що пенсіонер може не пам'ятати свого місця проживання. Зниклий був одягнений у світло-коричневу куртку, сині джинси та чорну кепку. Відомо, що він направлявся в сторону Києва.

Бондарєв Володимир Іванович

Якщо ви бачили цього чоловіка, чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за телефоном (063) 12 14 171. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я пенсіонера.

Увага! #Розшук! Зник мій батько - Бондарєв Володимир Іванович, 1950 р.н. 09.05.2020 пішов з дому (с. Великі Дмитровичи)...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 10 mei 2020

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом пропала юна красуня в чорному платті, особливі прикмети і фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві зникла 15-річна красуня з темними очима, - жодного сліду

Також «Знай.ua» писав, що У Києві зникла 17-річна красуня зі шрамом на лобі, - "пішла з дому в дві години ночі"