В українській столиці, як і в інших населених пунктах нашої країни триває карантин. Відомо, що карантинні заходи уряд країни запровадив через пандемію коронавірусної інфекції. Мільйони людей сидять вдома без роботи і на самоізоляції, проте навіть у таких складних умовах знайшлося місце для креативної реклами.

Так, у Києві на великому інформаційному табло власники місцевої СТО великими літерами заявили, що змивають коронавірус. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Х.К".

"Ех, хвіст, луска... Вірус - повна х*йня! На Подолі відкрилися лікувальні СТО. Зацінив рекламу - "Андрій Мусієнко"", - підписали публікацію в Telegram-каналі "Г. К."

Варто нагадати нашим читачам, що в Україні офіційно зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус серед професійних футболістів. Позитивний тест здав один з гравців ФК "Минай" (Перша ліга). Ім'я футболіста не розголошується. Зазначається, що він здав тест 7 травня в одній з місцевих медичних установ. Поки спортсмена ізольованио, лікарі надають йому необхідну допомогу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка гурту Queen травмував власні сідниці – "Розірвав на шматки".

Як повідомляв Знай.uа не малюйте, діти, веселку — геями станете! Чиновники освіти повстали проти дива природи.

Знай.uа писав, ревізор Панкова показала немислиму кількість мікробів на одній рукавичці – "Тільки уявіть".