У Києві жінка за кермом автомобіля в’їхала на сходинки житлового будинку, при цьому протаранивши розташовану поруч лавку. Про це повідомляє «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, публікуючи відповідне відео, зняте очевидцем події.

«Пані припаркувалася. Київ, вулиця Ахматової, 14», - зазначає під відео автор публікації.

Пані припаркувалася. Київ, Ахматової, 14

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 5 mei 2020

«Мля, коли вже почнуть робити автомобілі з однією педалькою?», «З однією педаллю гальма: села, педальку понатискала, баранку покрутила, селфі в інстік запилила і почапала на маршрутку», - обурюються кияни у коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Гарна мішень для пляшок із вікон», «Ну, хоч не вбила нікого... І слава Богу!», «Хороший приклад!», - додають коментатори, розлючені такими діями невідомої особи.

«З’їздила за закладкою!», - припускає дехто з користувачів мережі.

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.