Двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова – колишній поліцейський Володимир Петровець і цивільний Дмитро Кривошей – вийшли на свободу з СІЗО. Відзначимо, що підозрюваних випустили ще у березні, проте журналістам про це стало відомо тільки зараз.

Про це повідомляє "Громадське".

Бабуся я вбитого хлопчика Олександра Тлявова і адвокат одного з обвинувачених Віктор Чевгуз повідомили, що підозрюваних у вбивстві відпустили на свободу.

"Так, їх випустили ще на початку березня. Вони мовчки внесли заставу і вийшли", – підтвердила Олександра Тлявова.

Двоє підозрюваних вийшли на свободу з СІЗО


За словами адвоката Віктора Чевгуза коли підозрюваний зменшили суму застави, то вони одразу ж вийшли з СІЗО. Відзначимо, що раніше сума застави становила 273 тисячі гривень. До якої суми її зменшили, поки невідомо.

Зараз під вартою залишився один підозрюваний – колишній поліцейський Іван Приходько. Йому продовжили запобіжний захід до 26 червня.

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, що відрізала голову власної дочки.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Автор посібника "Як вбити власного чоловіка" на практиці показала, як розправитися з обридлим чоловіком.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також Знай.uа" писав, що харків'янка натрапила на понівечений скелет на березі річки - хто позбавив життя людину багато років тому, моторошні деталі.