У Київській області поліцейські вирахували та затримали псевдомінера, який виявився громадянином сусідньої держави. Про це повідомили у ГУ Національної поліції області.

Як зазначається, 44-річний безпритульний чоловік кілька днів до того безперервно зловживав алкогольними напоями. У якийсь момент він вирішив, що було б весело «пожартувати» - подзвонив до поліції та заявив, нібито село Вишеньки Бориспільського району заміновано схованою гранатою. За його словами, вибух мав статися найближчим часом.

На місце виклику прибули слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи: гранати не виявили, однак затримали телефонного «жартівника». Його забрали до СІЗО.

Правоохоронці встановили, що чоловік перебуває в Україні із порушенням законодавства, починаючи з 2011 року. Пояснити, навіщо вигадав мінування, затриманий не зміг. Телефон, з якого він дзвонив, у псевдомінера вилучили.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також встановлено, що чотири роки тому чоловік вже розважався аналогічним чином – заявляв про замінування села Коблево Миколаївської області.

Наразі чоловікові загрожує від трьох до шести років тюрми, про його затримання повідомили російському посольству.

«Ну от, забезпечив собі постійне місце проживання, хоч і на деякий термін», - коментують українці.

Нагадаємо, раніше Киянин жорстоко побив 4-річну дівчинку, - суд залишив свідка і жертву під замком з кривдником

Як повідомляє портал «Знай.uа», у Києві п'яний росіянин влаштував стрибки на капоті авто, - "Думав, що він у Підмосков'ї"

«Знай.uа» писав, що На Харківщині відправили за ґрати нелюда, який заманив у ліжко дитини "цукерочкою"