У Києві двоє чоловіків напідпитку влаштували стрибки на капоті автомобіля. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Ви тільки подивіться на поведінку цього бухого бидла. Стрибати на капоті припаркованих авто для подібних створінь - норма та веселощі, а коли довелося відповідати - почали скиглити. Передані правоохоронцям», - зазначають у спільноті.

Обережно, нецензурна лайка! Ви тільки подивіться на поведінку цього бухого бидла. Стрибати на капоті припаркованих авто для подібних створінь - норма та веселощі, а коли довелося відповідати - почали скиглити🤷🏻‍♂️ Перадані правоохоронцям.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 2 mei 2020

"Мда, в то дівки прапор зривають, тут хлопчики з хворими ногами. Бо як пояснити їхню ходьбу по автомобілях, тільки хворобою. А от що в них хворе, то вже питання", «Хлопцям потрібна термінова терапія - вправка мізків!», «Потрібно покарати фізично, щоб не були такими борзими. В армію їх служити відправити, нехай їм там допоможуть», «Я думаю, коли підійшов радісний власник MINI, події пішли яскравіше», «Дивно, що він раз десять не навернувся мордою в асфальт, поки стрибав по машинам...», «Ламайте їм коліна, навіщо поліція, їх через дві години відпустять по норах...», «Адвоката??? Проктолога тобі», - зазначають у коментарях кияни.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Пізніше в чаті ЖК, в якому сталася подія, повідомили, що один із хуліганів виявився громадянина Росії.

Скрін, «Київ оперативний»

"Ось цей, який в клітинку, він взагалі часом думав, що він в Підмосков'ї знаходиться, скаржився поліції, що кругом одні українці, говорив що Консул обов'язково всіх викличе у посольство...", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, раніше Киянин жорстоко побив 4-річну дівчинку, - суд залишив свідка і жертву під замком з кривдником

Як повідомляє портал «Знай.uа» Мати "осліпла" - на Сумщині нелюд три роки ґвалтував маленьку дочку співмешканки

«Знай.uа» писав, що На Харківщині відправили за ґрати нелюда, який заманив у ліжко дитини "цукерочкою"