У Київській області, в місті Переяславі на звалищі було виявлено тіло новонародженої дитини. Поліція розшукує породіллю, яка викинула дитину в сміттєвий контейнер.

Про це повідомили в Переяславському відділенні поліції.

Моторошну знахідку на звалищі виявив водій сміттєвоза, після того як приїхав з вантажем і вивантажив побутові відходи на полігоні. Сміття було привезене з мікрорайону Спаська Левада, а тому є ймовірність, що саме там проживає горе-матір.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Увечері 27 квітня на звалище прибули правоохоронці. Тіло новонародженого хлопчика направлено судмедекспертам. Поки встановлено, що хлопчик був народжений 25 або 26 квітня, дитині перев'язали пуповину. Що стало причиною смерті, з'ясовується.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тіло малюка, яке знайшли 27 квітня, направили на експертизи для встановлення причин смерті. Зараз правоохоронці виявляють мати і можливих свідків", - йдеться в повідомленні.

В поліції шукають свідків пригоди та всіх, хто може повідомити будь-яку корисну інформацію про породіллю. Анонімні дзвінки приймаються телефоном 5−13−41, +38(093)468−63−55 або 102.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гірше звіра: у Києві знайшли горе-матір, яка викинула в смітник

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві труп немовляти знайшли у сміттєвому баку: народила і викинула, як порожню пляшку

Також «Знай.ua» писав, що Напівгола горе-матір викинула немовля з поїзда "Сімферополь - Москва": шалене відео