У понеділок, 20 квітня, співробітники поліції виявили останки людини, замотані в пакет посеред галявини в лісопарковій зоні на території житлового масиву Виноградар у Києві.

Фотографії з місця події опубліковано в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

На пакет з людськими останками натрапили в лісі в понеділок, 20 квітня. Станом на 21:00 на місці події працювали правоохоронці. Деталі трагедії встановлюються.

"Жахливу знахідку сьогодні виявлено в лісі на Виноградарі (Гонгадзе). Замотані в пакет залишки чоловіка знайшли прямо посеред галявини в лісі", - йдеться у підписі до опублікованих кадрах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині, в селі Саливонки, сталося жахливе вбивство. Жертвою став 25-річний хлопець, який напередодні розпивав алкоголь зі своїм товаришем.

Як повідомляв портал Знай.uа, поблизу села Рипнов Буського району Львівської області виявили тіло мертвого чоловіка в річці.

Також портал Знай.uа писав, що на вулиці Моторній, у Львові, в квартирі виявлено два тіла – жінки і чоловіки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.