З Дніпра у межах Києва витягнули тіло чоловіка. Про цю трагічну знахідку повідомляють у спільноті «Київ оперативний», посилаючись на інформацію ДСНС.

Як зазначається, на місці події працювали водолази-рятувальники. Повідомлення про те, що у воді поблизу одного зі столичних яхт-клубів в районі Броварського проспекту виявили труп людини, надійшло до рятувальників сьогодні, 26 березня.

Прибувши на місце виклику, аварійно-рятувальний загін спецпризначення на відстані близько двох десятків метрів від лінії берега виявив тіло чоловіка. На загиблому не було верхнього одягу.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Застосувавши спеціальне спорядження, рятувальники змогли витягнути труп загиблого на берег. Там його передали прибулим на виклик працівникам поліції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Очевидці розповіли правоохоронцям, що бачили, як чоловік плавав у ріці та стрибав у воду. Трохи згодом вони помітили його тіло без ознак життя у воді та одразу подзвонили рятувальникам.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

«Така холодрига. Довго у воді не посидиш. Очевидці не захотіли рятувати?», - припускають коментатори під постом.

Як повідомляв Знай.uа на Прикарпатті з басейну в готелі витягли коня.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що палаюча шахта взяла в полон львівських гірників.

Сайт Знай.uа оприлюднив інформацію про те, що незвичайний потопельник поставив на вуха весь Київ.