Відкриття метро в Києві можуть перенести на червень. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі ObozTV.

За його словами, все буде залежати від того, як далі буде розвиватися ситуація зі смертністю від коронавіруса в Україні в цілому і у Києві зокрема. Трохи послабити карантинні обмеження можуть тільки тоді, коли спостерігається позитивна динаміка зниження кількості смертей від коронавирусной інфекції.

"Називати конкретні терміни поки рано. Точно, не раніше травня це станеться. Але я прогнозую, що в червні-липні", - повідомив чиновник.

Криклій також зазначив, що це стосується всіх видів громадського транспорту, а не тільки метрополітену. На думку чиновника, головну роль в скасування карантинних обмежень відіграє суспільна свідомість: люди повинні розуміти, що не варто порушувати карантин заради шашликів зі знайомими або прогулянок у людних місцях.

Нагадаємо, раніше Чим небезпечні прогулянки з температурою: розповідаємо про наслідки

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Як позбутися від кашлю - 5 засобів для усунення мокротиння в горлі

Також «Знай.ua» писав, що Харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"