В Чорнобилі пожежники досі не можуть приборкати вогонь, який зайнявся ще 4 квітня.В зоні відчуження, горять не тільки ліси, а й покинуті села.
Пожежники працюють над ліквідацією не покладаючи рук. По мережі "гуляє" багато відео з епіцентру подій. Одне з таких відео виклали в Telegram-каналі "Х**вий Київ".

скріншот з Telegram
скріншот з Telegram

Відео було знято в кабіні пожежного автомобіля. На ньому видно, що рятувальники їдуть в самий епіцентр пожежі і з усіх боків їх оточують язики полум'я.

пожежа в Чорнобилі, скріншот з відео
пожежа в Чорнобилі, скріншот з відео

Нагадаємо, до гасіння пожеж залучено 366 осіб і 88 одиниць техніки, з них від ДСНС 307 чоловік особового складу та 63 одиниці техніки (в тому числі 3 літаки АН-32П та 3 вертольоти ДСНС, якими 12 квітня скоєно 143 скидання – 370 т води).

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Чорнобилі через пожежі страждають унікальні тварини, - трагедію показали на фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пожежа в Чорнобилі змінив напрямок і пішов на села Київщини, - річка не зупинила полум'я

Також «Знай.ua» писав, що Втомлений пожежний в Чорнобилі заснув прямо на землі фото розбило серця всієї України