У Переяславі розшукали 17-річного курсанта Івана Василенка, який зник 9 квітня. Хлопець пішов з дому, розташованого на вулиці Набережна, 10, близько 17:00 та не повернувся. Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Київській області.

На жаль, хлопця знайшли мертвим – його тіло виявили 10 квітня в річці Трубіж поблизу Стогніївського мосту.

Наразі у місті проводять збір коштів для допомоги матері загиблого юнака – жінка виховувала сина самотужки.

Скрін, Facebook

«Прохання допомогти матері добитися гідного покарання винним у цій трагедії, про яких поліція в курсі», «Невимовне велике горе для мами. Світла пам’ять тобі, хлопчику...», «Вічна пам'ять Ванюшці, не віриться, що таке трапилося… Мамі Лесі співчуваю, адже одна виховувала двох дітей дуже добре. Терпіння побільше», - зазначають у коментарях переяславці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові під час домашніх пологів померло немовля - молода мама кликала на допомогу, але було пізно.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українка народила чотирьох донечок у розпал карантину, тримайся, таточку - щасливі кадри.

Також «Знай.uа " писав, що "Я вагітна, і у мене - коронавірус!" Заражена жінка записала пронизливе відео, яке може врятувати мільйони.