У Київській області внаслідок пожежі загинули троє маленьких дітей. Трагедія сталася у селі Плоске Таращанського району. Про це повідомили у поліції області.

Як зазначається, причиною трагедії, швидше за все, стало пічне опалення у будинку. Матір трьох малюків - одного, трьох та чотирьох років, - розпалила грубу та пішла з дому до магазину, залишивши дітей самих.

Про те, що її хата горить, жінка дізналася від односельців. Вона та сусід кинулися рятувати малюків, проте діти були вже мертві. Врятувати всіх трьох малюків не вдалося, прибулі на місце події медики лише констатували факт смерті.

За даними правоохоронців, матір залишила малолітніх дітей без догляду приблизно на годину. Наразі поліція та рятувальники проводять розслідування загибелі дітей та встановлюють, як саме виникла пожежа. Тіла малюків відправили на судово-медичну експертизу, щоб назвати точну причину їхньої смерті.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Фото: ГУ НП

Хата, в якій жила сім’я, сильно пошкоджена внаслідок пожежі – будівля залишилася повністю без даху.

Нагадаємо, до чого довели пожежі в Чорнобильській зоні, радіаційний фон і концентрація цезію у повітрі. Пожежа в Чорнобильській зоні відчуження триває з 4 квітня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чорнобиль третю добу знищує безжалісний вогонь, тушкують десятки гектарів з повітря.

Також Знай.ua" писав, Київ охопили масштабні пожежі, рятувальники збиваються з ніг, - "Діє команда паліїв?"