У Києві сьогодні, 5 квітня, сталася чергова масштабна пожежа. Поки на Майдані намагаються загасити займання підземних комунікацій, на Березняках горіло приміщення, розташоване поруч із супермаркетом «Фора». Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«І чергова пожежа сталася на Березняках, поблизу із «Форою». Як вам взагалі дихається у Києві останнім часом?», - запитує автор повідомлення.

І чергова пожежа сталася на Березняках, поблизу із Форою. Як вам взагалі дихається у Києві останнім часом?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 5 april 2020

«Таке відчуття, що в місті з'явилася якась команда паліїв», «Боротьба з короновірусом, напевно!», «Жесть. Що відбувається в цьому світі?», - пишуть у коментарях кияни.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Наразі пожежі тривають не лише у столиці, але й навколо неї. Зокрема, палають ліси у Чорнобильській зоні, а також суха трава поблизу населених пунктів. Місто Ірпінь потерпає від густого диму, через який людям важко дихати.

Дії паліїв сухостою обіцяють карати, однак наразі підпали, через які страждають люди, тварини та майно, продовжуються.

Нагадаємо, що 3 квітня в Києві на Виноградарі сталася велика пожежа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Чорнобильській зоні спалахнула сильна пожежа.

Також "Знай.ua" писав, що у Київській області місцева мешканка влаштувала підпал лісу.