У центрі Києва сталася страшна НП, загорілася квартира в багатоповерховому будинку.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так стало відомо, що в четвер, 9 квітня у Києві на вулиці Велика Васильківська, 118 у квартирі на третьому поверсі сталася пожежа. На місце пригоди вирушили бригади рятувальників ДСНС.

Скріншот


Прибулі на місце пригоди пожежники встановили, що загорівся балкон. Вони оперативно прийнялися до гасіння пожежі. Відзначимо, що до розповсюдження пожежі на інші балкони та квартири не дійшло.

Наразі інформації про потерпілих немає. Також на даний момент не відомо, що ж стало причино загоряння, це будуть встановлювати фахівці після повної ліквідації пожежі.

Серйозна пожежа спалахнула на Великій Васильківській, 118. Палає балкон на четвертому поверсі. Рятувальники #ДСНС вже на місці, оперативно спрацювали до розповсюдження пожежі на інші балкони та квартири.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 9 april 2020

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палаючий Чорнобиль "фонить" у 16 разів більше норми

Як повідомляв портал Знай.ua, пекельне полум'я з'їдає Чорнобильську зону

Також Знай.ua писав, Київ охопили масштабні пожежі