Рятувальники ДСНС продовжують ліквідацію пожежі в Чорнобильській зоні. Зараз вогню вже немає, але трава продовжує тліти.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

За станом на 7 ранку 9 квітня рятувальники продовжували ліквідацію наслідків загоряння на території чорнобильської зони відчуження та обов'язкового відселення. На території Корогодського лісництва спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками на площі близько 20 га.

Пожежа в Чорнобильській зоні, фото: ДСНС
Пожежа в Чорнобильській зоні, фото: ДСНС

На території Денисовецкого лісництва спостерігається тління трав'яного настилу та кущів окремими осередками. У Котовському лісництві також тліє трав'яний настил між смт Поліське, с. Тараси і с. Володимирівка. Розповсюдження пожежі немає.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

пожежа в Чорнобилі, скріншот з відео
пожежа в Чорнобилі, скріншот з відео

Радіаційна обстановка в Києві та області стабільна, потужність експозиційної дози на поверхні ґрунту та вміст радіонуклідів у воді не перевищує норми. До операції залучили понад 300 рятувальників та 60 одиниць техніки, в т. ч. авіації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палаючий Чорнобиль "фонить" у 16 разів більше норми

Як повідомляв портал Знай.ua , пекельне полум'я з'їдає Чорнобильську зону

Також Знай.ua писав, Київ охопили масштабні пожежі