На журналістку Аллу Жізневську напали при зйомках сюжету в столичному Гідропарку.

У Києві невідомі чоловіки напали на знімальну групу Zik під час інспекції столичних парків та спортивних майданчиків.

"Качки", які, незважаючи на карантин, вільно собі займались в тренажерному залі під відкритим небом, почали виштовхувати журналістів з майданчика. Чоловіків обурила відеозйомка та зауваження журналістів, що вони порушують закон, перебуваючи в громадському місці без масок.

"Ми сьогодні інспектували місто. Перевіряли, чи дотримуються люди умов карантину, як себе ведуть, дотримуються безпечної дистанції. Але в Гідропарку відбулася велика неприємність. Нас намагалися побити, нас штовхали, мене і оператора вдарили, намагалися розбити камеру і лаялися", - розповіла Алла Жізневськая.

На відео видно, як чоловік спортивної статури штовхає журналістку і нападає на оператора. Він заявляє, що йому "плювати на заборону" і "плювати на закон", тому що спортивний майданчик у парку - це єдине місце, де він може займається спортом. "Качок" також стверджує, що йому "ніхто нічого не зробить".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повдомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS , нападником на знімальну групу виявився такий собі Шаповалов. Влітку минулого року був помічений в охоронних загонах приватної фірми-забудовника.

Журналісти звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та мера Києва Віталія Кличка і вимагають розібратися в цій ситуації.

Як відомо, через збільшення кількості захворювань на коронавірус влада Києва вирішила запровадити режим надзвичайної ситуації. Відповідне рішення значиться в розпорядженні КМДА №488 від 20.03.2020.

Влада прописала нові обмеження для городян, намагаючись звести до мінімуму перебування киян на вулиці і в людних місцях, щоб протидіяти поширенню коронавірусу.

Заборона стосується і перебування на спортивних майданчиках.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до Києва завезли солідну партію масок, де придбати життєво важливий "щит" від коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни готуються до найгіршого та розкуповують могили на кладовищі

Також Знай.ua писав, за якими правилами Україна житиме на карантині