В комунальних аптеках Києва вже з 2 квітня з'являтися одноразові маски, а з 3 - марлеві.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

В найближчі дні чекають нові поставки масок в Київ. 2 квітня комунальні аптеки Києва отримали 70 тисяч одноразових масок.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

"Маски люди вже зможуть придбати в аптеках мережі комунального підприємства "Фармація", а це 98 аптек по Києву, плюс аптечні пункти. Вартість таких масок – 15 гривень. Маски там з'являться вже сьогодні в другій половині дня або максимум завтра вранці. Наступну партію марлевих масок ми очікуємо в аптеках завтра. Марлеві маски в нашій мережі аптек будуть продавати по 10 гривень за штуку. Очікуємо, що їх буде не менше 25 тисяч штук", – розповіла Тетяна Дмитренко, директор департаменту маркетингу і закупівель КП "Фармація".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також Телеграм-канал "ВЕХА" повідомляє, що на вулицях Києва з'явилися автомати з медичними масками.

Фото телеграм-каналу ВІХА

Відзначимо, що по всій Україні на період карантину можуть ввести обов'язковий "масковий режим". Про це заявили на щоденній селекторній нараді під головуванням президента Володимира Зеленського, повідомляє сайт президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярі переходять на онлайн-навчання – які уроки покажуть телеканали, розклад.

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям на карантині підготували ряд змін – податкові канікули та відстрочка по платежах.

Також портал Знай.ua писав, чого не варто робити на вулиці і серед людей, щоб зупинити пандемію коронавіруса.