На київському Лісовому кладовищі замість центральної алеї вже зробили величезний сектор, поділений на сотні ділянок для поховання. За словами працівників кладовища, всі ці ділянки вже розкуплені.

Про це повідомляє видання "Подробиці".

Лісове кладовище, джерело: "Подробиці"
Лісове кладовище, джерело: "Подробиці"

"Люди готуються до гіршого сценарію. Самі бачите, що відбувається", - пояснював ситуацію співрозмовник "Подробиць".

Журналісту "Подробиць" вдалося з'ясувати, що в новому секторі планують організувати місця для поховання праху - колумбарій. До цього ця частина кладовища була закрита для нових поховань, городяни могли тільки отримати дозвіл на те, щоб поховати на вже існуючій могилі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лісове кладовище, джерело: "Подробиці"
Лісове кладовище, джерело: "Подробиці"

А ось тиждень тому начальство центрального київського крематорію, який знаходиться на Байковому кладовищі у Києві оголосило про закриття крематорію на реконструкцію. Роботи планують завершити протягом 18 місяців. З цього випливає цілком логічне запитання - як і де тепер будуть спалювати померлих, в тому числі і від коронавірусу. Відповіді немає.

На четвер, 2 квітня, згідно з даними Моз, в Україні 804 випадки коронавірусу підтверджених лабораторним шляхом.

З них 20 з летальним результатом.

Київ - серед лідерів за кількістю хворих на цю інфекцію, 161 випадок. І це тільки підтверджені лабораторним методом. І вже є перша смерть у Києві - помер 70-річний чоловік, сьогодні, 2 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Загинуло 174 тисячі українців - у МВС розповіли, як будуть боротися з "неоголошеною війною на дорогах"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус стрімко поширюється по Україні, скільки людей заразилася, померло і вылечилось

Також «Знай.ua» писав, що ДТП, туберкульоз, СНІД і не тільки - що найчастіше губить українців, статистика