У Києві шукають небезпечного злочинця, який напав на кредитну установу.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так стало відомо, що в Києві біля станції метро "Академмістечко" озброєний зловмисник вчинив розбійний напад на кредитну установу. Тепер правоохоронці Святошинського району розшукують злочинця.

Правоохоронці оприлюднили фоторобот розшукуваного, який напав на "Кеш Поінт". Відомо, що розбійний напад на установу відбувся 20 лютого цього року.

Фоторобот злочинця


Особливі прикмети розшукуваного: на вигляд близько 45 років, зріст -180 см, статура худорлява. У чоловіка — припухле обличчя, на правій щоці — шишка, ніс довгий, гострий, прямий, губи тонкі, очі середнього розміру.

Якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові орудує банда в масках Шрека, оббирають до нитки - копи приголомшили несподіваним трюком

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві на Майдані орудує небезпечна парочка закоханих злодіїв - ховайте і без того пусті гаманці

Також "Знай.ua" писав, що Долари, рублі, євро! Хитрий киянин влаштував свій "обмін валют" і одягнув наручники