Українці продовжують заражатися коронавірусом. Наразі в нашій країні станом на 2 квітня 804 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 20 летальних, 13 пацієнтів одужало.

Через велику кількість хворих на коронавірус Департамент охорони здоров’я КМДА повідомив де можна проконсультуватися з лікарями з приводу захворювання.

Медики, скріншот із відео


Лікарям можна задавати різноманітні практичні питання, пов’язані з COVID-19. Зокрема, куди звертатися, якщо не підписано декларацію з лікарем. Відповіді на важливі питання можна отримати, зателефонувавши за номерами гарячих ліній найближчого до вас закладу охорони здоров’я.

Детальніше ознайомитися з адресами та номерами телефону за якими можна звертатися у разі потреби можна за посиланням.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярі переходять на онлайн-навчання – які уроки покажуть телеканали, розклад.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на карантині підготували ряд змін – податкові канікули та відстрочка по платежах.

Також портал Знай.uа писав, чого не варто робити на вулиці і серед людей, щоб зупинити пандемію коронавірусу.