У Києві неадекватний водій не лише не пропустив пішохода на спеціально обладнаному переході, а ще й прокатав його на капоті свого авто. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний», опублікувавши відповідний відеозапис.

Як зазначається, чоловік перетинав проїжджу частину на переході із біло-червоною «зеброю». Водій автомобіля марки Mitsubishi вирішив, що не збирається пропускати пішохода, на що отримав зауваження від чоловіка.

Замість того, щоб пригальмувати, неадекват натиснув на педаль газу і поїхав просто на пішохода. Чоловікові, щоб не опинитися під колесами авто, довелося вчепитися за капот – таким чином водій «прокатав» його близько сотні метрів. Дивом йому вдалося зістрибнути з авто та не постраждати.

Очевидці спробували наздогнати порушника, проте той встиг втекти з місця події.

Чоловік переходив дорогу по «зебрі», у положеному місті, а водій на #Mitsubishi чомусь не захотів того пропускати, хоча «зебра» була біло-червона! Чоловік зробив водію зауваження, а той натиснув педаль газу та погнав на пішохода! Останній, щоб не зірватися під колеса, вчепився за капот та проїхав так 100 метрів. Встиг спригнути та лишитись майже неушкодженним! Погоня за водієм не дала результатів - той скрився у потоці автівок. Пішохід здоровий, але матюкався довго. Запропонували каву, після чого той заспокоївся і пішов далі по своїм справам🤷🏻‍♂️

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 28 maart 2020

«Пішохід здоровий, але матюкався довго. Запропонували каву, після чого той заспокоївся і пішов далі по своїм справам», - написали автори посту.

«Той самий випадок, коли шкодуєш, що немає вільного продажу зброї», «Виходячи на зебру - не забудь прихопити цеглину», - пишуть у коментарях обурені кияни.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстку ДТП і вдавала пішохіда.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.