У Києві в прибережній зоні продовжують палити очерети та сміття. Про це обурені містяни написали у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«На Закревського також вирішили підпалити очерет. Ну що не так із головами цих людей?», - запитує обурена авторка посту.

«А що не так з головами, а я скажу вам, що з ними не так. Їх просто мало пи**или, ось і все. Бачите, що хтось палить, відразу по голові йому, чим завгодно, головне, щоб камер не було, і все, далі будемо жити спокійно», «Комунальникам сказали прибрати ці зарості, так навіщо зрізати і відвозити. Моя думка», «Це все короновірус в голову так впливає. Ще трохи карантину, так почнуть все палити», - коментують кияни під постом.

«Людям нема чим дихати, навіщо палити, штрафувати за підпал треба», «Сволота, тут реально дихати нічим від диму під вечір, вночі, вранці», - додають містяни.

«Хворі люди», «А може, це діти бавляться?», - припускають деякі коментатори.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»

Нагадаємо, біля Херсона загорілися плавні, дві доби пожежу не можуть загасити. Очевидці фотографують палаючі береги, стіни чорного диму і заграву, яка з'являється після заходу сонця.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Потужний пожежа охопила "київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках"

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побаченого.