У Києві розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка пішла з дому і так не повернулася.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У Києві розшукують неповнолітню Склярук Валерію Русланівну. Відомо, що дівчина 2005 року народження у четвер, 26 березня вийшла з дому і так й не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон дівчини відімкнений.

Склярук Валерія, фото Київ Оперативний


Особливі прикмети зниклої: на вигляд 14-16 років, зріст близько 160 см, спортивної тілобудови, волосся вище плечей, русявого кольору ( кінці фарбовані у світлий колір), має брекети на зубах. Дівчина була одягнена в коротку рожеву куртку (без капюшона), темно сині джинси, кросівки білого кольору на платформі.

Якщо ви бачили цю дівчинку чи знаєте щось про її місцеперебування, прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже кону життя та здоров'я дівчинки.

Увага! #Розшукується дитина! Солом'янським УП ГУНП у м. Києві розшукується неповнолітня Склярук Валерія Русланівна,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 26 maart 2020

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві зник молодий хлопець з татуюванням ведмедя на руці - п'ять днів сліз і відчайдушної надії

Як повідомляє портал "Знай.uа" Львів молився добу - зниклу маму з двома дітьми знайшли в несподіваному місці, замішаний чоловік

Також "Знай.uа" писав, що У Києві зникла дівчинка з червоним волоссям і хусткою на шиї, - батьки збилися з ніг