У Києві розшукують неповнолітню дівчинку - Корінь Євгенію Дмитрівну 2004 року народження. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, дівчину розшукує столичне Шевченківське УП ГУНП.

За інформацією правоохоронців, дівчина на зріст близько 160 см, худорлява, струнка. У Євгенії – довге волосся русявого кольору із червоним відтінком.

На момент зникнення на дитині були блакитні джинсові штани, чорні кросівки, такого ж кольору куртка. На шиї було пов’язано хустинку.

Фото: Євгенія Корінь, «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Усіх, хто що-небудь знає про місце знаходження 16-річної Євгенії або ж володіє інформацією про те, куди вона могла податися, просять повідомити на гарячу лінію поліції.

У коментарях до посту одна з користувачок радить «у Максимка пошукайте, батьки знають, якого».

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також Знай.uа писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.